Найкращі привітання з Покровою у прозі, українською мовою

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Нехай Мати Божа вкриває вас своїм покровом і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас. З’явилася вона в день покриву, явивши свою любов до людей так і завжди буде захищати нас.

Сьогодні сиплються щирі вітання з наступаючим святом, з Покровом Богородиці. Настільки дивовижна подія неодмінно потрібно відзначити по-особливому, проявивши теплоту душі і серця, віру в дивовижне чудо. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб кожен день долі розкривав тільки позитивні межі і дозволяв повірити в реалізацію будь-яких побажань. Нехай Матір Божа завжди береже тебе і оберігає від всіляких проблем, дозволяє повірити в можливість звершення чуда, адже воно дійсно може бути твоєю реальністю. Молячись Богородиці, вір неодмінно в те, що вона надасть гідну підтримку навіть у найскладнішій ситуації і дозволить знайти силу для того, щоб діяти далі в правильно обраному напрямку. Зберігай позитив і любов до життя, чисті помисли в серці і в душі. Приймай щирі вітання з Покровом Богородиці.

Нехай в Покров Пресвятої Богородиці збудуться ваші найзаповітніші мрії! Нехай покрив благодаті, яким накриває вас свята Марія, не дає недугам, злу і негодам проникнути у ваші чисті душі, добрі серця і теплі будинки! Зі святом!

У день святкування Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці хочу від усього серця побажати вам, щоб її заступництво захистило від всіх земних напастей. Нехай ваша душа буде зігріта чистим коханням і надією на благословенні прийдешні часи. Хай буде з вами віра в сяйво Божої благодаті і його всеукрепляющую допомогу. Многая літа!

Вітаю всіх зі святим святом. Нехай світло життя, любові і добра завжди виходить з ваших сердець. Живіть завжди з вірою в Бога, в чудеса і ніколи не втрачайте надію на краще. Бажаю вам, щоб у святій Покров залишилися в минулому всі неприємності і біди, нехай попереду вас чекають тільки благополуччя і щастя. Зі святом!