Оригінальні привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Коли ми готуємося до важливої ​​події або хочемо здивувати близьку людину, стільки прекрасних слів крутиться в голові, але не завжди вони складаються гладко. Ми зробили добірку оригінальних привітань з Покровою у прозі, щоб ви могли висловити свої почуття найкращим чином.

У жовтні ми святкуємо чудове свято – Покрову Пресвятої Богородиці. За народним повір’ям, це свято дівчата повинні проводити в веселощі: вважалося, що «якщо весело Покров проведеш, то друга милого обов’язково знайдеш« Ми вітаємо всіх зі святом і бажаємо, щоб всі мрії обов’язково збувалися. Нехай вам життя приносить натхнення, нехай удача стукає в ваш будинок. Надія, віра і любов нехай завжди супроводжує вам в житті. Нехай Добрий ангел оберігає вас від невдач.

На Покрову приходять холоду, нехай в твоєму серці буде завжди весна! Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці!

Настав прекрасний і світлий свято Покрова Пресвятої Богородиці. З чим я тебе щиро і вітаю. Бажаю звичайно ж, перш за все Божого благословення, Божої допомоги у всіх твоїх справах. Нехай Богородичний Покров вкриє тебе від усякого лиха, горя і зла. Нехай він стане надійним і мирним небом над твоєю головою, над головами твоїх рідних і улюблених. Нехай він захищає і оберігає твій будинок. Завжди дотримуйся спокій, терпимість і розуміння до людей. Будь вірний Богові, Його Пречистої Матері і всім Його Святим. Зі святом!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.