Красиві привітання з Покровою українською

Коли ми готуємося до важливої ​​події або хочемо здивувати близьку людину, стільки прекрасних слів крутиться в голові, але не завжди вони складаються гладко. Ми зробили добірку найкращих привітань з Покровою простими словами, щоб ви могли висловити свої почуття найкращим чином.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці від щирого серця хочу побажати доброго щастя для доброго серця, миттєвостей блаженства для чуйної душі.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Нехай Пресвята Богородиця почує в Покров мої молитви про тебе, а її світле покривало вбереже тебе від усього поганого, наповнить твою душу і серце благодаттю, терпінням і великодушністю! Вітаю зі святом!

Бажаю в свято Покрова пресвятої Богородиці щастя, благополуччя і здоров’я вам і вашим родинам, нехай підуть геть негаразди, а в душі нехай завжди буде мир і спокій. Бажаю вам виконання всіх ваших надій, миру, добра і любові!

Покров Богородиці – це воістину унікальне свято, який потрібно і можна відзначати сьогодні. Дорогий мій чоловічок, я хочу виголосити для тебе тільки найтепліші слова, адже ти давним-давно заслужив їх, а привід настав тільки сьогодні. Нехай в твоїй родині завжди буде царювати гармонія, твої близькі люди зможуть надати підтримку в будь-якій ситуації. Бажаю успіху і віри в прекрасне майбутнє. Нехай Богородиця захищає від усіляких печалей і негараздів, не допускає перешкод. Бажаю милосердного ставлення долі, спокою і можливості насолодитися сімейним теплом. Доля – це великий дар, яким потрібно обов’язково скористатися, тому зроби крок назустріч собі і своїм бажанням, вірячи тільки в краще. Ти будеш щасливий, а Господь захистить тебе обов’язково! Пам’ятай: я завжди поруч з тобою і можу підтримати при необхідності.