Красиві християнські привітання з днем народження своїми словами

Коли ми готуємося до важливої ​​події або хочемо здивувати близьку людину, стільки прекрасних слів крутиться в голові, але не завжди вони складаються гладко. Ми зробили добірку християнських привітань з днем народження , щоб ви могли висловити свої почуття найкращим чином.

День Народження – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Від щирого серця вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Нехай благословить вас Господь на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг тріумфувати над мирськими печалями! Нехай благословить вас Господь на вірне йому служіння, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай благословить вас Господь на справу добре, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться за допомогою Божої! Вірте, сподівайтеся і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже знаходите перемогу! З Днем народження!

Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди прагнуло до благодіяння і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав в неї злих намірів, щоб твій шлях простягався рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердяБожого.

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!