Щирі привітання з Благовіщенням українською мовою

Віра і правда в служінні Господу, допомагає врятувати не тільки свою душу, а й душі рідних і близьких. Надія на мир і спокій, які одного разу запанують на нашій грішній Землі, закликає знову і знову просити прощення за гріхи і погані думки.

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Зі святом! Нехай всі образи пройдуть стороною, правда і надія будуть поруч з тобою. Хороші думки, приємні зустрічі, любов і удача поселяться в твоєму домі навічно. Міцного здоров’я, світлих думок, красивих слів і справжніх, перевірених роками, друзів. Затишку, душевного тепла і ніяких турбот.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зсвятом доброї надії і світлої віри! Бажаю, щоб в житті були тільки благими звістками, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, тільки вірна любов.