Щирі привітання з Благовіщенням українською мовою

Від душі вітаю з одним з найважливіших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Можливо, з благою звісткою приходить і початок справжньої весни. Бажаю миру, тепла, добробуту, достатку і благополуччя в житті і думках. Близькі люди нехай радують своїми вчинками і розумінням. Будьте здорові і щасливі, а цей день нехай принесе нові надії.

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Вітаю з Великим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Бажаю, щоб для кожної душі основами були: відданість Богу, чистота, непорочність. Любові, здоров’я, розуміння, освіти, благих вістей, добрих справ, світу в серце, терпимості до оточуючих, сили духу.

Нехай в цей світлий день Ваше серце наповниться ще більшою любов’ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів. Нехай до Вашої оселі приходять тільки благими звістками, тільки добро і теплота. Бажаю, щоб Ваша душа завжди була наповнена добротою, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай Бог живе в твоїй душі і віра в Його допомогу. Бажаю сподіватися тільки на краще, і нехай трапляється тільки хороше, нехай все, що було погане, ніколи не повториться, нехай в твоєму серці горить вогонь любові, нехай поруч ходить вірна удача.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Поспішаємо привітати всіх християн з прекрасним святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці. У цей день багато років тому архангел Гавриїл сповістив про майбутнє народження Ісуса Христа. Нехай в кожен будинок приходять тільки благими звістками, які наповнять серця людей щастям і світлом.