Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому нехай буде веселе, хай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай в житті буде все прекрасно, нехай збуваються мрії і втілюються в життя ідеї. Нехай добро, радість і щастя постійно супроводжують Вас.

Привітати з Благовіщенням

Привітання з Благовіщенням у прозі

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

У Благовіщення хочу побажати добра і здоров’я, любові і взаєморозуміння, щастя і всього самого найкращого! У цей святий день нехай здійсняться всі мрії у кожного, хто чистий душею і серцем. Так будьте саме такою людиною, і тоді все буде добре не тільки у свята!

Архангел Гавриїл приніс Діві Марії сьогодні благу звістку: вона повинна народити Месію – того, хто своє життя віддасть за цей світ і за все наше людство. Я вітаю тебе і хочу побажати, щоб свята Марія взяла вас під своє заступництво і подарувала безліч благодатей.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Я бажаю вам добра і світлих помислів, невимовного щастя і неземної енергії, тепла для вашого сердечка і повну чашу благ для сімейного вогнища.

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!