Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

У цей день ми відзначаємо велике свято – Діва Марія дізналася, що народить сина. Благу звістку приніс їй Гавриїл. Я вітаю вас, і бажаю, щоб Господня благодать зійшла на вас сьогодні, наповнюючи ваше життя добром, теплом, щастям і всім тим хорошим, що може бути в цьому світі.

Дорогі мої друзі, я Вас хочу привітати з тим, що, нарешті, прийшов світлий і добрий свято – Благовіщення! Бажаю всім Вам більше радісних моментів у житті, взаєморозуміння в сім’ї і справжньої і щирої любові в серцях!

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

У Благовіщення нехай твоє серце до країв наповниться чистою любов’ю. Умій отримувати задоволення від кожного прожитого дня. Пам’ятай, що гроші – не найголовніше в житті. Здоров’я і щастя близьких набагато цінніше. Умій любити і отримувати любов взамін. Цінуй добре ставлення і просто будь щасливий, незалежно від життєвих обставин!

Нехай Свята Діва приносить тільки радісні вісті! Нехай Бог допомагає в кожному доброму ділі! Кохайте і будьте коханими, щасливі і здорові. Нехай вас оточує доброта і краса. Не чекайте поганого і воно не станеться. Зі святом!

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.