Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Сьогодні я від щирого серця хочу привітати вас зі святом і побажати вам в Трійцю тільки найкращого! Найчастіше дякуйте долю і Бога за все що у вас є! Найчастіше допомагайте своїм близьким людям, будьте терплячі і вам обов’язково воздасться за це!

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітати з Трійцею українською мовою

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати йти своєю дорогою, немов по м’якому килиму зелені, збираючи в букет життя квіти щастя і благодаті, радості і любові. Нехай для твоєї родини не буде важких днів, нехай для твого серця завжди горить вогник доброї надії.

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!

У свято великої Трійці нехай збудуться всі надії, і наповниться серце щастям, нехай запалиться яскраве світло в життя і оселиться радість в душі.