Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

З Трійцею! Нехай з вами будуть сьогодні самі рідні та близькі люди, Божа благодать і світла радість. Бажаю вам відчувати умиротворення і любов у своєму серці, відчувати почуття подяки до Бога і до своєї сім’ї за всі блага, якими вони вас обдаровують! Нехай світло вашої душі відкриє шлях до нових успіхів!

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Вітаю з Трійцею і бажаю строкатого килима щастя і квітучою любові. Нехай серце любить і сподівається, нехай душа співає і вірить. Здоров’я і блага тобі і всій твоїй родині, удачі на шляху і яскравого світла радості.

Хочу привітати кожного правовірного християнина зі Святою Трійцею. Нехай ваші помисли будуть чистими, а ваші вчинки – добрими і продуманими. Хочу побажати благополуччя, сімейного затишку і сімейного тепла.

Вітаю з Трійцею і від душі хочу побажати розкішного життя без печалей, бід і труднощів, прекрасних і дивовижних миттєвостей в цей день на лоні природи, в колі веселої компанії, наодинці з мріями, в таїнстві щирих почуттів і відчуттів щастя. Бажаю достатку і удачі.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.