Гарні Різдвяні привітання своїми словами

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Нехай в день святого Різдва ваш будинок прикрасять яскраві кульки радості, горять свічки щастя, іскряться гірлянди любові, виблискують вогні достатку, а дзвіночки міцного здоров’я дзвінко передзвонюються. Збережіть це святкове оздоблення і атмосферу добра і затишку на цілий рік. Щасливого Різдва!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання у прозі

Христос народився! Славімо Його! Хочу побажати тобі в різдво, щоб любов оточувала всюди. Достатку – щоб стіл завжди був сповнений, рахунки по комуналці оплачені і залишалося на новенький смартфон і шубу.

Нехай в цю Святу ніч Різдва в вашому домі трапиться диво, а в очах іскриться радість! Бажаю чистих, світлих думок і спокою на душі, вищих благ, лише щиро добрих намірів! Нехай тепло, любов і розуміння близьких ніколи не закінчуються!

Сьогодні промінь різдвяної зірки осяє наші душі, а всесвітня чаша проллє божественні дари! Віримо, що з Різдва почнуться світлі смуги в житті, потужним потоком прибуде добро і здоров’я! Чекаємо, що всі отримають захист свого ангела-хранителя!

Щиро вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу світлої радості та доброти душі, щирих сподівань і любові серця, вірного блага і щастя родини, взаєморозуміння і достатку в домі.

Вітаю з Різдвом! Нехай свято зміцнить вашу силу духу, надихне на нові справи і небесна благодать обдарує сімейне вогнище! Бажаю, щоб в пам’яті залишилися лише добрі і хороші події, а труднощі ніколи не лякали!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.