Гарні Різдвяні привітання своїми словами

Дорогий дідусю, я тебе вітаю з Різдвом і побажати хочу в атмосфері родинного щастя і теплого затишку зустріти це свято, подарувати близьким людям свою любов і доброту серця, наповнити душу натхненням і світлою надією. Здоров’я тобі міцного, дідусь, блага в житті і світу за вікном.

Нехай Різдво Христове прийде в твій світлий будинок з щастям, миром і всілякими благами! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від всіх бід! Нехай все найдобріші мрії допоможе здійснити тобі Всевишній! Нехай в твоєму серці панують віра, надія і любов!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Нехай твоя різдвяна казка буде дуже веселою, доброю, щасливою, наповненою магією, чаклунством і приємними сюрпризами. З прекрасним тебе празником Христового Різдва!

Із зіркою Різдва, бажаю я вам в будинок добра. Нехай життя буде багатший, а попереду вас чекає удача. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Вітаю з Різдвом Христовим, зі святом надії і любові, зі святом радості та щедрості душі. Бажаю неймовірно щасливою атмосфери в будинку і навколо, бажаю, щоб найзаповітніше бажання здійснилося раптом. Нехай з життя піде смуток і печаль, нехай удачу і веселощі принесе січень.

Вітаю з приходом світлого і радісного свята Різдва! У цю чарівну пору нехай радість панує в душі і посмішка сяє на обличчі, щастя входить в будинок і сяйво свічок проганяє смуток і темряву! Нехай ангел завжди оберігає тебе від негараздів, а Господь дарує благословення на всі добрі справи!

Дорогий брате, вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати славних і красивих вчинків, великих і успішних ідей, добрих спонукань серця і щирої віри в душі. Нехай різдвяне диво наповнить життя відчуттям щастя і почуттям любові.

Ми сповнені рішучості у що наближається святкуванням Різдва, щоб висловити нашу любов і вдячність самого неймовірного зятю, кращому чоловікові на світі, чиї любов і турбота роблять нашу дочку сліпуче красивою і щасливою. Нехай у вашому домі завжди панує сердечність, щоб ми раділи тому, що вас пов’язує, і ніколи не знаходили того, що вас розділяє. Будь ласка, прийміть це Різдвяне вітання як символічне нагадування про те, що ми цінуємо і любимо вас, дорогі діти. З Різдвом!