Гарні привітання з Трійцею до сліз

Вітаю з прекрасним святом! Днем Святої Трійці! Хочу від душі побажати вам, щоб життя дарувала тільки найкраще, нескінченно радуючи успіхами і досягненнями! А ви лише намагайтеся, прагнете і робіть те, що в ваших силах, щоб домогтися свого! Хай допоможе вам Бог!

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Ось і Трійця! Вітаю. Бажаю, щоб ви завжди мали прекрасним здоров’ям, неповторним коханням і відмінним почуттям гумору. Хай щастя обсипає вашу маківку поцілунками, удача водить за руку, а радість бігає по п’ятах.

Вітаю з Трійцею. Бажаю ні хвилини смутку для душі, ні секунди тривоги для серця, ні дня без любові і радості в колі рідних і чудових людей. Нехай життя твоє тече найдовшою річкою біля берегів достатку і благополуччя.

З Трійцею, потрійним благословенням! Бажаю не піддаватися сьогодні ніякому, навіть самому красивому, спокусі, а тримати свою дивовижну духовність і незворушну рішучість на гідному рівні!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю крокувати по життю впевнено і щасливо, проходячи повз бід і подлостей, зупиняючись біля струмка натхнення, відпочиваючи на галявині відради, вдивляючись в синяву чистого неба, оточуючи себе гармонією і розділяючи з кожним свою надію, радість і любов! Здоров’я, достатку і добра!

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!