Гарні привітання з Трійцею до сліз

Вітаю з Трійцею! Нехай буде щастя і здоров’я в будинку, любов і добро в серці, удача й успіх на життєвому шляху, мир і радість у душі, розуміння і повагу в родині.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Прийміть від мене вітання з чудовим святом, одним з найбільш чудових в православному календарі! Нехай в Трійцю збудуться ваші мрії і заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта і любов зігріють душу!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю всіх земних благ і неземних почуттів ніжності, невгамовної співу птахів і згасає надії душі, істинної радості серця та постійного світла щастя в житті.

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю відчувати з кожним днем ​​щастя і радість, немов босоніж біжиш по мокрій і м’якій траві, бажаю не помічати поганого і завжди вірити тільки в краще, бажаю дорожити найголовнішим і ніколи не упускати свого.

Улюблений! Я хочу привітати тебе з чудовим святом – Днем Святої Трійці! Бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна і справедлива, підносячи лише найприємніші сюрпризи і світлі моменти! Нехай наша любов лише міцніє з кожним днем! Обіцяю завжди любити тебе і вірити в краще!