Зворушливі привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Я вітаю тебе з Медовим Спасом, унікальним і справді важливим святом для кожної віруючої людини. Бажаю тобі відзначити солодкість цього дня і привнести її не тільки в свою душу, а й на святковий стіл. Спробуй відзначити світле день зі своїми рідними людьми, які мають право для того, щоб розділити настільки цінне подія саме з тобою. Бажаю тобі в Медовий спас у повній мірі відзначити цінність кожного дня, проведеного зі своєю сім’єю. Я бажаю тобі випробувати справжнє щастя і в повній мірі порадіти Медового спасу, який неможливо замінити ніяким іншим святом. Багаті традиції, зумовлені унікальною історією, – це основа для того, щоб все-таки захоплюватися світлим днем ​​і відзначити його з усього розмаху. Вітаю тебе від усього чистого серця. Я щиро сподіваюся, вірю, що Медовий спас перетворить твоє життя і обов’язково привнесе в неї частку добра, успіху.

Медовий Спас – свято всіх православних християн. Нехай благополуччям, процвітанням, дитячим сміхом буде наповнений кожен будинок. Даруйте один одному безкорисливе увагу, любов і вірність.

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість – прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.