Зворушливі привітання з Благовіщенням у прозі

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!

Вітаю з прекрасним Днем Благовіщення! Нехай настрій буде чудовим і ніщо не зможе його зіпсувати. Поруч завжди хай будуть рідні люди, готові надати допомогу і підтримку. На роботі нехай поважають і цінують. А доля періодично підносить приємні і дивні сюрпризи!

Вітаємо Вас і всіх тих, хто доріг Вашому серцю зі святим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Нехай до Вашої оселі приходять тільки бажані добрі звістки, нехай якомога швидше повертаються під рідну дах улюблені люди, нехай міцніє і процвітає Ваша сім’я. Здоров’я, любові, стабільності і гармонії.

Вітаю тебе від щирого серця з благовіщенням і бажаю тобі тільки самогокращого! Нехай здійсняться всі бажання, а блага вість кожен день стукає в двері! Нехай везіння і щастя не перестають радувати тебе все життя! Бажаю міцного здоров’я, благополуччя і, звичайно ж, добра!

Залишайтеся чисті душею і тоді неодмінно, на порозі вашого будинку завжди будуть тільки добро і радість. Вітаю від щирого серця зі святом Благовіщення. Бажаю вам благополуччя, щоб ніколи погані вісті і події не затьмарювали ваше життя. Творіть добро, і воно завжди буде винагороджено. Здоров’я вам на довгі роки, нехай удача супроводжує вам, у всіх богоугодних починаннях.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітання з Благовіщенням своїми словами