СМС привітання з Різдвом українською

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Привітання з Різдвом у прозі

Привітати з Різдвом своїми словами

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай мир і благополуччя назавжди оселяться в твоєму серці!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

З Новим роком і Різдвом, улюблений братик! Нехай зимовий вітер змін замете в будинок тільки хороше! Ти для мене як лицар, який завжди допоможе і підтримає, я бажаю тобі тільки щастя і міцного духу!

З Різдвом Христовим! Нехай до вашої оселі прийде чудо. Нехай здійсняться всі мрії, в будинку витає щастя, комфорт і любов!

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

З Різдвом! Янголята сьогодні торжествують, тим самим наповнюючи наші душі оптимізмом. Бажаю тобі вловити їх посил і осідлати хвилю радості, щоб потім всіх оточуючих своїм світлом освітлювати!

Нехай твоя різдвяна казка буде дуже веселою, доброю, щасливою, наповненою магією, чаклунством і приємними сюрпризами. З прекрасним тебе празником Христового Різдва!

З Різдвом Христовим. Бажаю дива і захвату, блаженства щастя і млості любові, достатку життя і світлої надії серця.

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

Віфлеємська зіркависвітлила волхвам шлях до народженого Христа. Нехай і в Вашому житті світить така зірка, яка веде Вас по шляху доброти і благополуччя і душевного спокою за свої вчинки.

Різдво! За вікном зима, а я бажаю тобі завжди тримати в душі сонячне щастя!

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім’ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

У Різдво Христове прийнято бажати здоров’я міцного, грошенят побільше, печалі поменше. Нехай все складеться, як дні в календарі!