Щиросердечні привітання з Великоднем українською мовою

Поздоровляю з Пасхою, нехай в велике християнське свято на душі буде радісно і світло, нехай це чудесне воскресіння принесе в будинок спокій і віру, нехай життя буде сповнена добрими чудесами і добрими зустрічами. Бажаю удачі, хороших людей поруч і здоров’я!

Прийміть мої щирі вітання з найвеличнішим з усіх християнських свят! Нехай вища сила дарує вам сьогодні (і завжди) оновлені сили, здоров’я, терпіння, міцність духу і сил, вічне спасіння і благословенний успіх в працях. Іскри вам божої в вашій творчості!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Світле свято Воскресіння Христового. Проведіть цей день з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай він принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай береже вас Господь від усякого лиха і негод.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати, щоб серце і душа зберігали міцну віру і добру надію, щоб Бог дарував своє благословення і світлу благодать.

Христос Воскрес! Поздоровляю з Пасхою і від свого серця твого посилаю радісні нотки доброї пісні. Нехай все в твоїй родині будуть здорові, нехай все в цьому світі буде для тебе блаженним. Бажаю любові найщирішої, надії самій теплій і щастя самого світлого.

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!