Щиросердечні привітання з хрестинами своїми словами

Від щирого серця вітаю з крестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистої любові, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Сьогодні ви надали мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до чудо-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми подвигами і досягненнями. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить в кожній дитині і допомогти розгорітися їй великим і благодатним вогнем.

Здійснилося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, негараздів, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб за допомогою хресних батьків опікуватися, підтримувати і направляти по життю маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти малюкові стати хорошим і доброю людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з крестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства і барвистих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди пануютьу вашій чудовій родині!

Вітаю крихту з крестинами і від душі бажаю надійного захисту Бога від бід, щедрої любові батьків, щирою доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісним дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!