Щиросердечні привітання з Благовіщенням своїми словами

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від душі хочу побажати трепетних і щирих почуттів твого серця, великих справ і починань, вільних прагнень і корисних ідей. Нехай в твій будинок завжди стукають добрі гості, нехай в твоє життя приходять тільки добрі вісті.

Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці приносить у ваше життя щастя і радість від усвідомлення того, що Діва Марія піклується про вас, вкриваючи від усіляких бід, образ і розчарувань! Нехай ваша віра зміцнюється з кожною хвилиною, а доброта переповнює серце!

З Благовіщенням вітаю. Бажаю відчувати унікальну енергетику цього свята, незважаючи ні на що! Хочу побажати всього найкращого. Звичайно, будь міцним тілом і зі здоровим духом. Святість всесвіту нехай підтримує тебе від усіляких гріхів, будь праведником і роби тільки так, як велить серце. Позбувайся будь-яких жалів і печалей. Богородиця несе захист і удачу з собою. Вір в неї, адже це стане основою підтримкою навіть в найважчий час. Пам’ятай про одне: все відбувається так, як має, тому нічого поганого і бути не може. Живи за законами всесвіту, і вона відповість тобі підтримкою, допоможе запобігти будь-якій смуток. Нехай Благовіщення виявиться новою відправною точкою в твоєму саморозвитку, дозволить подумати про буття і відкрити нові грані самого себе. Тільки саморозвиток подарує щастя, адже знаючи себе, простіше знайти умиротворення. Зі святом!