Щирі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

Нехай ваше життя в цей божественний свято, Хрещення Господнє, осяяне сяйвом небесних благ, благочестивим світлом і душевним спокоєм. Нехай Господь пошле вам в цю мить чистоту і відновлення фізичних і душевних сил. Водохресні морози відгострять вашу силу волі, зміцнять тілесне здоров’я і свідомість. Нехай Господь дарує радість, неймовірне щастя і благодать.

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю, щоб краплі святої води додали бадьорість, силу і здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали серце.

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.