Привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Нехай Господь вкаже правильний шлях, допомагає у важкі хвилини і завжди буде поруч, дарує здоров’я, щастя і благополуччя. З Хрещенням!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тобі того, що надихає на подвиги, що робить кожен день яскравим і сповненим радості, що допомагає йти вперед. Це, звичайно, Любов, так нехай же вона ніколи тебе не покине!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем українською мовою

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Настав Хрещення – щасливий свято! З давніх-давен в цей день повелося влаштовувати купання в ополонці, а після – стрибати через вогнище, щоб зігрітися! Ні багаття, ні ополонці у нас немає, тому я бажаю тобі зануритися з головою у вир пристрасті, а потім зігрітися вогнем ніжності! нехай Господь всемогутній допомагає тобі в житті!

Мамочка, з Хрещенням Господнім! Нехай це чарівне свято принесе спокій, впевненість в майбутньому, душевне тепло і світлу надію! Квітучого тобі здоров’я, океан турботи і море тепла! Нехай у відносинах з оточуючими панує позитив!

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.