Привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов’язково здійсниться.

З Різдвом Христовим, дорогі хрещена. Бажаю легкої і щасливого життя без тяжких турбот і переживань, з добрими посмішками і хорошими людьми поруч. Хресна, в це чудове свято я бажаю всього самого радісного, всього найнеобхіднішого, всього самого красивого. Нехай буде здоров’я, лад і достаток в твоїй чудовій родині!

Бажаю, щоб у кожній православній родині з приходом сонця зародилися віра, надія і любов. Нехай Боже світло, тепло і благодать освітять кожну родину і кожну людину, нехай чудеса і чари перетворять ваше життя, даруючи мир і удачу. Бажаю, щоб різдвяне щастя знайшла кожна частинка вашого серця, щоб душевний спокій панував постійно.

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з чарівним святом Різдва!Нехай це свято подарує тобі багато веселих, щасливих хвилин, і прекрасний настрій, енергія і бадьорість збережеться на весь рік!

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом – Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

Нехай в цю Святу ніч Різдва в вашому домі трапиться диво, а в очах іскриться радість! Бажаю чистих, світлих думок і спокою на душі, вищих благ, лише щиро добрих намірів! Нехай тепло, любов і розуміння близьких ніколи не закінчуються!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Таке гарне привітання точно порадує всіх ваших близьких людей. А якщо ви будете відзначати це свято з друзями? Тоді логічно, що привітання потрібні трохи інші

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!