Оригінальні Різдвяні привітання українською

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

Сердечно вітаю Вас зі святом Різдва! Нехай маленький Ісус з’явиться у Вашому житті і стане початком духовного перевтілення. Щоб завжди і всюди Вас оточували неосяжна доброта, неймовірна душевність, безмежна радість і справжні чудеса!

З Різдвом,друзі! Нехай кожен сам забажає сьогодні те, що він хоче і нехай всі бажання здійсняться. Головне – будьте здорові! Цінуйте подароване життя і всіх, хто в цьому житті з вами поруч. Зі святом!

Різдво – найкращий день, коли збуваються мрії. У це свято відбуваються дивовижні речі. Нехай він буде таким, що запам’ятовується, чарівним і щасливим!

Вітаю з Різдвом Христовим чудового чоловіка і побажати хочу, щоб серце щиро любило близьких, щоб душа не втрачала мужності і відваги, щоб завжди вдавалося йти по життєвому шляху з честю і гідністю, щоб в будь-якій справі чекав успіх, а в родині – люблячі і щасливі рідні.

Бажаю, щоб сходження Віфлеємської зірки і народження Христа принесло в Ваше життя все тільки саме добре, світле і тепле. Щоб Ангел-Хранитель завжди підказував вірний шлях і оберігав від смутку, печалей, негараздів. А будинок Ваш нехай завжди буде повною чашею, наповненою затишком, добром і спокоєм. З Різдвом Христовим!

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!