Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Хрещення Господнє прийшло з яким всіх хочу привітати і побажати бути щирими з оточуючими, чесними з собою, добрими до інших і люблячими з рідними!

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай ангел не залишає і зберігає від усіх негараздів. Всіх благ вам земних і небесних.

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

З Хрещенням Господнім! Нехай в житті буде все тільки хороше і світле. Бажаю сімейного благополуччя, фінансової незалежності і свободи вибору.

У світле свято Хрещення Господнього побажати хочу очищення душі і серця від поганих помислів і злих намірів, миру над головою і блага в будинку, доброго щастя і світлої любові, шанування і поваги, згасає надії і удачі.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

З Хрещенням Господнім Вас вітаємо. Бажаємо довголіття і міцного здоров’я. Благополуччя Вашій родині і всім близьким!

У день Хрещення Господнього хочу побажати миру і взаєморозуміння вашій родині. Нехай у вашому домі завжди панують любов, віра, повага, а щастя буде вічним супутником. Зі святом!