Красиві привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відчути неймовірний приплив сил і енергії в цей день, побачити яскраве світло на своє шляху, почути добрий голос, який вкаже на вірну дорогу. Бажаю щасливого і заможного життя тобі і твоїм рідним, бажаю внутрішньої гармонії душі і радісною пісні серця.

Від щирого серця вітаю з добрим і блаженним святом Пасхи! Бажаю, щоб все хороше пригадувалося, а все погане миттєво розчинялося в повітрі. Нехай життя буде чудовою, радісної і світлої, нехай з вірою в серці та надією в душі для тебе завжди відкриваються будь-які двері до справжнього щастя.

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай настане в твоєму житті благодать. Бажаю здоров’я, відради і щастя, бажаю, щоб це світле свято подарував тобі чудову зустріч з близькими, добру надію і безмежну любов!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! У це світле свято можна побажати тільки здоров’я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують у ньому розуміння, любов і турбота!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітати з Великоднем українською мовою

Ароматом свіжого паски, цілющим і милостивим дзвоном дзвонів, ясним світлом нехай наповниться будинок ваш в це велике свято. Миру сім’ї вашої, здоров’я і міцності духу, непорушною віри. Христос Воскрес! Вітаємо з Великоднем.

Вітаю вас зі святом! Воскресіння Христове це прекрасний день. Він вселяє надію, любов і віру в серця. Нехай сьогодні доброта і благодать Господня, торкнеться Вас. Вітаю з паскою!

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Нехай життя буде сповнене радості і повниться моментами веселощів, посиденьок з товаришами, хорошими вістями, розкішними вечорами!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.