Красиві привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Сьогодні Трійця наказує: збільшиться нехай у тебе все втричі! Нехай в три рази зросте здоров’я, успіх, любов! Сьогодні три бажання твої збудуться, які на зорі загадаєш! Нехай сьогодні Пресвята Трійця поведе тебе по шляху істинного назустріч благополуччю! Якщо раптом щось не вийде, вимови: «Така воля Божа була». І всі гріхи тобі спишуться!

Бажаю вам гарно відсвяткувати день Святої Трійці! Нехай на вас зійде Божа благодать і допоможе знайти нове щастя! Будьте щирими з близькими людьми, подякуєте їх за старання і бажання допомогти вам. Бажаю вам світла, добра і простого людського розради. Нехай Бог береже ваші серця і береже від нещасть. У ці три дні не можна прибирати, мити і чистити будинок. Так запаліть ж свічки і спечіть смачні пироги! Усвідомте, що таке справжнє щастя. Адже воно не вимірюється грошима і золотом. Щастя – це міцна сім’я і здорові діти. Допоможіть вашим маленьким янголяткам знайти справжнє щастя. Нехай це свято вселить у ваші душі надію на те, що все кращечекає попереду. Вірте в краще життя, творіть добро. І тоді всі ваші добрі вчинки повернуться сторицею. Зі святом вас, з днем ​​Святої Трійці!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

З днем ​​Святої Трійці! Нехай цей світлий літнє свято наповнить серця новими надіями і теплом. Бажаю, щоб промінчики сонця щедро осяяли ваш будинок, свято принеслов нього благодать і спокій.

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею до сліз

Вітаємо Вас з прекрасним святим червневим святом Трійці, бажаємо, щоб Ви і Ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у Вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо Вам здоров’я, благополуччя і любові!

Вітаю з Трійцею. Бажаю по дорозі життя йти на світло любові і віри, бажаю вистилали свій шлях квітами радості і доброти. Нехай в світле свято Трійці життя виключить образи і негоди, нехай твоя душа буде закутана зеленню надій і щастя!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!