Красиві привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, до сліз

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Нехай ці прекрасні дні огорнуть радісними турботами. Нехай вони допоможуть поринути в чарівний світ дитячого щастя. Нехай береже вас Бог від усіх можливих бід. Нехай ангели висвітлюють шлях сьогодні і по життю.

З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде місце для любові, щирості, розуміння, дружби і віри в диво і добро.

Нехай самі головне зимові свята, Новий рік і Різдво, подарують тобі багато добра, щастя і позитиву! Бажаю всіляких успіхів, здійснення всіх бажань і бадьорості тіла і духу! Нехай твоє життя буде повне яскравих фарб, світлої любові і солодкого насолоди!

З новим роком і Різдвом! Сердечно вітаємо з цими світлими святами, і бажаємо якомога більше добра, миру, розуміння, щастя, радості, здоров’я в кожен дім!

З Новим роком і Різдвом вітаємо! Нехай чисте світло любові сяє у ваших серцях, висвітлюючи ваше життя і направляючи вас по шляху миру і щастя. Щасливого Різдва і Нового року, повного процвітання.

У сучасному світі дуже цінно йти рука об руку з людиною, близькою тобі по духу. Я дуже радий, дорогий друже, що ти завжди поруч, що з тобою ми можемо втілювати в життя мільйони божевільних ідей. І, незважаючи на те, що я радий новому, минулий рік проводжаю з легким смутком. Спогади про нього найтепліші: ми багато з тобою встигли. З Різдвом і Новим роком! Спасибі, що ти є в моєму житті.

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Під іскрить сміх, кришталю передзвін, Що розносяться всюди зараз, не змовкаючи, З новим роком прийшли тебе, з Різдвом Я привітати поспішаю, солодкого життя бажаючи. Як чарує своєю красою снігопад, Хто відкриваєпогляду пухнасту стіну, Нехай так почуття любові над тобою ворожать, Ні на мить не пускаючи з дивовижного полону! А на хмарі білому, дивлячись зверхньо, ​​Бог, сміючись і босими розмовляючи ногами, З доброю звісткою нехай шле кожен день голубка І кидається щастям в тебе, як сніжками!