Красиві привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

нехайв великий день Благовіщення Діва Марія подарує вам свою ласку, обдарує натхненням на цілий рік. Нехай світлом тонкої січі увіллється у ваше життя віра, надія, любов і мудрість. Давайте разом вихваляти Мати нашого Бога Ісуса Христа!

Говориться в Священному писанні, що тільки добрі справи, повинні поповнювати наші похмурі будні. Тільки світлими помислами та чистотою душі, ми можемо спокутувати гріхи наших предків. Білий голуб, як символ невинності і чистоти, сповістив про Добру Новину.

Сьогодні, мої рідні, мені дуже хочеться привітати вас з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай з цим православним святом до вашої оселі і до всіх ваших улюблених і близьких обов’язково прийде стабільність, добробут та мир. Нехай поруч з вами завжди будуть ваші ангели – охоронці, які зможуть захистити від усіх проблем і інших негараздів. Богородиця повинна стати для вас прикладом того, що на все щирі молитви і прохання обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді. Наповнюйте свої серця світлом, як можна частіше говорите близьким людям про те, як сильно ви їх любите і дякуйте Господа і Богородиці за те, що у вас є на сьогоднішній день, не просіть більше того, в чому дійсно потребуєте, і тоді у вашому житті все обов’язково буде добре. Нехай щастя, радість і міцне здоров’я стануть вашими постійними супутниками, а благословення Господа розмалює кожен день в яскраві фарби.

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

З Благовіщенням вітаю! Бажаю отримувати завжди тільки благими звістками, не знати горя і зради, розчарувань і смутку. Хай щастя присутній щодня і ніщо не зможе затьмарити його. А ще бажаю міцного здоров’я, адже це найголовніше, що є в нашому житті.

Вітаю вас зі святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю тільки чистих помислів, світлих благодіянь, доброти душевної, здоров’я вам і вашим близьким. умиротворення,спокою і миру вашого будинку.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від чистого серця бажаю парити натхненно птахом по хмарах щастя, любові і надій, бажаю здоров’я, миру і благодаті.

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!