Кращі християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Бажаю тобі в цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх найдобріших заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем ​​стає тільки сильніше, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

У твій день народження, коли запалала твоя зірка, нехай небеса подарують сили тілу і надію душі, нехай міцної залишається твоя віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, нехай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і щастям.

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Кращі християнські привітання з днем народження своїми словами

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

Нехай Господь благословить і пошле в твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистого кохання серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе зберігає і допомагає долати всі життєві перешкоди.

Від щирого серця вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Вітаю тебе! Нехай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої усмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог і твій добрий і уважний ангел!

В день твого явища на світло пролунав крик і пролилися твої сльози, і Бог тебе почув і послав тобі ангела-хранителя, щоб більше не було тобі страшно. І нехай Господь завжди тобі допомагає, і нехай твій шлях завжди буде світлим і добрим. У твій день народження бажаю здоров’я, миру, благодаті і любові.