Християнські привітання з днем народження у прозі

Нехай вам сьогодні Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на порятунок, а нам стануть прикладом! Нехай буде ваше щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої ласки, духовної радості, здоров’я, фортеці, духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти повз ціль! Нехай ваша хода буде спрямована до блага! Так збереже вас всещедрий Господь на всіх шляхах життя!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові і розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцною основою для того, щоб здійснювати добрі справи, бо свідчить нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай батько наш благодатно заповнює ваші тілесні і духовні сили, і береже вас в доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте,подавець наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, любите щиро! І нехай молитва буде в ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам, і вашим близьким і рідним!