Гарні привітання з Яблучним Спасом до сліз

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Сьогодні літо переходить в осінь, настає Преображення не тільки Господа нашого, а й природи.Приходить час для того, щоб їсти яблука і пекти пироги з ними. Сьогодні Богородиця в Раю роздає діткам гостинці і яблука з райського саду. З Другим Спасом нас всіх!

Зі святом світлим! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом – їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє найзаповітніше бажання.

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі хочу побажати, щоб жоден черв’ячок заздрості не зміг вразити яблуко твого щастя. Бажаю здоров’я і терпимості, надії і любові, радості і блаженства, миру і наснаги.

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від чистого серця бажаю з кожним днем ​​перетворювати себе, свої думки, свій внутрішній і навколишній світ. Здорові, сподіватися і любити, мріяти і радувати своє серце з кожною миттю.

Нехай життя буде радісною, світлою і смачною, як це свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніші бажання! Нехай стіл Ваш завжди буде сповнений, як літо щедро на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце! З Яблучним Спасом!

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як літо, щедре на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!