Гарні привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Нехай це свято змиє всі печалі і принесе в життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в році, що наступив.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай Господь простить всі помилки і проллє світло в темряві життєвих труднощів, нехай міцнішають морози, а з ними здоров’я і сила, нехай доброї надією наповниться душа, а разом з нею щасливим стане і серце.

В Хрещення святою водою вмивається планета і ангели співають світлу пісню. Нехай біди ваші з джерельною водою підуть у небуття, життя рівно тече і буде наповнена душевним світлом, зігріта теплом любові. Благополуччя, щастя оселяться в будинку, з волі небес Дух Святий не покине ваші серця!

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.

Хрещення Господнє – це такий день, в який хочеться вітати своїх рідних і близьких людей, а вас – особливо! Прийміть від мене привітання і найкращі побажання! Нехай ви будете здорові, щасливі, бадьорі і радісні! Ще бажаю вам добробуту, взаєморозуміння з близькими людьми, удачі і терпіння! А ще – завжди гарного настрою!

Зі світлим і чистим днем, з хрещенням Господнім! Нехай молитви наповнять серце, а щастя душу. Зі святом!

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Вітаю тебе з благодатним святом – Хрещенням Господнім. В цей день Бог освячує Землю і всіх нас водохресною водою Йордану. Навіть войовничі атеїсти визнають чудодійні властивості святої води і намагаються дати наукове пояснення цьому факту. Бог їм суддя. Ми ж з благоговінням приймаємо цей дар з небес і молимося про свою душу і про душу ближнього свого. Нехай же це свято зміцнить твою віру, силу духу і тіло. Бажаю тобі довголіття, гармонії в душі і приємного спілкування з добрими людьми. Зі святом.

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами